Tuesday, 5 March 2013

Wicked

Last time I told I had to buy some theatre tickets, and so I did. After talking with the ticket lady for ages trying to decide what should I book she managed to get me to choose Wicked. She actually compared it to Lion King which got me very excited. I love theatre and can't wait for next Monday to go and see this musical!

As I'm having whole weekend of and that means only work till that. Ohhh just thinking about it makes me tierd haha. All my free time I'm spending once again for eating and sleeping, probably can't be bothered to go even food shopping. Right now I'm sitting in overground on mybway to work, so cu later!

Have a nice day!

Viime postauksessa sanoin, että pitää käydä ostamassa teatteri liput, ja niinpä siis tein. Pitkän keskutelun jälkeen lippumyyjän kanssa päädyin varaamaan paikat Wickediin, siinä vaiheessa kun myyjä vertas tätä näytelmää Leijonkuninkaaseen olin myyty. Rakastan teatteria ja en malta odottaa, että näen tän musikaalin ensi maanantaina!

Se, että mulla on koko viikonloppu vapaata meinaa sitä että painan töitä siihen saakka. Jopa vaan sen ajattelu saa mut väsymään ja tulenkin viettämään kaiken vapaa-ajan vain syöden ja nukkuen. En varmaan jaksa raahautua edes ruokakauppaan. Just tälläkin hetkellä istun junassa matkalla töihin haha.

Hyvää päivänjatkoa vaan sinne!

Ps. I've been so excited of the sun on the sky that I had to try on some maxi dresses, sadly on the evening it's still too cold...

xx Leena

5 comments:

 1. Buenas, enhorabuena por el blog, me gustaría intercambiar enlaces contigo y que nos sigamos mutuamente.
  Un enorme saludo desde http://orgullobenfiquista.blogspot.com/
  http://bufandasybanderasamps.blogspot.com/

  Hi, congratulations on the blog, I would like to exchange links with you and we follow each other.
  A huge greeting from http://orgullobenfiquista.blogspot.com/
  http://bufandasybanderasamps.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Byhyy mäkin haluun nähdä wickedin. :D Se kirja johon toi perustuu oli ihan hauska.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe tänne vaa siis, haluisin nähä myös singing in the rain ja aladinin :D ja kaikki muutkin oikeestaan. Ei oo liputkaan niin pahan hintasii kun ostaa kioskilta :)

   Delete
  2. Jeps täytyy taas jossain välissä tulla. Saa nähdä, jos saisi Liisankin suostuteltua teatteriin. :)

   Hessulta terveisiä se on täällä hoidossa... nukkuu suurimman osan ajasta ja röhkii. :D

   Delete
  3. Voi miun Hessua. Joo eiköhän liisakin lähe!

   Delete