Thursday 18 April 2013

Michael Kors.

Busy busy busy. At last I got a change to come and show you guys my new dream dress.

I've this funny habit (lazy) to always browse online stores and then go and buy the item in store. Well this was one of those cases, I just fell in love with this one maxi I found while ago. Last week I went to look around for the dress I desired, now we are talking about the maxi dress from Michael Kors, with black and white giraffe print on ciffon. Here you see how it looks, After that I'm going to share a story about it.

Kiirettä pitää. Vihdoinkin löysin aikaa tulla esittelemään mun uusinta unelma mekkoa.

Mulla on hauska (laiska) tapa aina käydä läpi nettikauppoja, ja kun jotain löydän niin juoksen liikkeeseen sen ostamaan. No tässä olisi yksi niistä tapauksista, rakastuin tähän yhteen mekkoon ja lähdinkin viime viikolla sitä etsimään. Nyt puhutaan Michael Korsin luomuksesta, musta valkoisesta Sifonki maxista kirahvi printillä. Tässä se siis olisi, kuvien jälkeen kerron teille siitä vielä pienen stoorin.
Notice those heeled sandals from KG, on use allready!
Here's my story of getting this maxi, if  you can't stand obsessed shopping I'll say bye and cu on this point!

So, last week, when I went to the store, ran to the clothing section straight away and... Didn't see my dress anywhere. I asked if they have it on the stock at all and even showed picture. Well I got helped by some kind of manager who convinced me that they don't have it, I'm not going to be able to buy it online, or find it from any other store as they always receive everything first. She tried to find alternative dress but as I was all heart broken now I just went home and kept dreamin. As I hate giving up I looked online again and first I went to Net-porter.com through the link I found from MK homepage, and there it was, my pretty dress. Well it was a bit more with all delivery fees and stuff so I continued lookin. Soon I found the same dress from the page of Harvey Nichols and got all excited. Next day I ran to Harvey Nicks, told them my hunting story and walked away as a winner, with my dress.

Up your ... Mk store! I said I can find it! You should of seen it when they called me the other day "hi Leena, we've received the dress you wanted, shall I put one on hold for you?" I felt like a champion while laughing and telling them to not lie to the customers just to win sales.

Thank you and cu!

Ja sitten viel tarina siitä miten tän mekon lopulta sain. Jos et siedä pakkomielteistä shoppasmista sanon hei ja nähdään taas tässä vaiheessa.

Kun viime viikolla menin MK:n liikkeeseen  mekkoani hakemaan, juoksin suoraan yläkertaan vaate osastolle ja... En nähnyt mun haluamaani maxia missään. Kyselin siis myyjiltä sen perään ja näytin jopa kuvan. Lopuksi mua auttoi jonkun sortin vuoropäälikkö joka sai vakuutettua mulle, että heillä ei tätä mekkoa ole, jos se brittien kokoelmiin saapuu niin he olisivat ensimmäiset jotka sen saisivat, turha siis hakea muilta osastoilta. Koska hän ei uskonut heidän sitä saavan ollenkaan joten kyselin netti kauppaa- ei, uusia Korsin tuotteita joita heillä ei ole, on melkeinpä mahdotonta hankkia, ainakaan järkevään hintaan. Sydän murtuneena siis suuntasin kotiin, mutta koska en ole luovuttaja jatkoin tutkimista. Selvitin muunmuassa, että Net-a-porter.com toimittaa melkeen mitä vain MK tuotteita Eurooppaan. Tässä tosin oli toimituskulut ym kaupan päälle, joten halusin vilkaista jos löytäisin muita vaihtoehtoja. Pienen miettimisen jälkeen katsoin Harvey Nicholsin sivuilta, ja siellä se oli! Kaivattu kirahvi mekko! Seuraavana päivänä siis juoksin paikalle ja tarinani kerrottua lähdin voittajana Harvey Nicksin kassin kanssa.

Siitäs saitte kaikki siellä MK:n liikkessä olevat! Teidän olisi pitänyt kuulla se kun ne soitti mulle toissapäivänä "Hi Leena, me oemme juuri saaneet haluamasi mekon kokelmiimme. Pistäisinkö yhden sivuun sinua varten?". Tunsin oloni niin voittajaksi samalla kun kerroin, että heidän ei kuuluisi 
valehdella asiakkaille myyntejä voittaakseen.

Kiitos ja kunarrus. Nähdään!


xx Leena

2 comments:

  1. Toi on ihana!! :) Ite oon aivan samanlainen et jos on joku tietty vaate mielessä ni ihan pakko saada se, keinolla millä hyvänsä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, musta tulee aina ihan pakkomielteinen kun haluan jonkun tietyn asian, tä on kyllä niin hyvä esmierkki :D ja sitten tässä tilanteessa se tunne kun pääsi näpäyttää sitä joka pokeri naamalla väitti, että mulla ei oo mitää mahdollisuutta hankkia tätä ellei se tuu niille. Paras oli se että se ketä myi tän mulle oli vissii joku brandmanager ja oli sillee et pitääki mennä puhuttelemaa niitä ketä mua oli siel regent streetillä auttanu :D hups, know ur product!

      Delete